1. Home
  2. Actualitat
  3. Repsol i Opel aposten pel mercat d’Autogas a Espanya
Repsol i Opel aposten pel mercat d’Autogas a Espanya

Repsol i Opel aposten pel mercat d’Autogas a Espanya

0
0

El Director Comercial a Espanya de GLP de Repsol, José Manuel Hernández-Carrero, i el Director General Comercial de General Motors España, Enrico De Lorenzi, han signat a la fàbrica d’Opel un acord estratègic per promoure la venda de vehicles impulsats amb AutoGas (GLP per a automoció) i impulsar el consum d’aquest combustible alternatiu a Espanya.

Opel GLP - Repsol

Amb aquesta aliança, Repsol, que és líder a Espanya en la distribució d’AutoGas, suma el seu potencial al d’Opel, que compta amb una àmplia gamma de models preparats per a l’ús de GLP d’automoció. Actualment circulen 115.000 automòbils de GLP d’aquesta marca a Europa.

Repsol disposa actualment de 235 punts d’AutoGas i seguirà creixent a un ritme d’uns 100 nous casa any fins al 2015. A aquestes estacions de servei amb GLP per a automoció es sumen als prop de  300 ‘skids’ o instal·lacions ubicades en empreses i col·lectius professionals amb flotes que usen aquest carburant alternatiu.

Opel, que fabrica a la seva factoria saragossana de Figueruelas  els seus models Meriva o Corsa amb motors de GLP per a automoció, i disposa de versions d’aquesta modalitat en pràcticament tota la seva gamma, potenciarà la comercialització de tots els seus models amb aquest carburant alternatiu i col·laborarà amb Repsol a l’R+D+I de l’AutoGas, que la companyia energètica dur a terme en el seu Centre de Desenvolupament Tecnològic de Móstoles (Madrid)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *