1. Home
  2. Actualitat
  3. Restriccions al trànsit en horari nocturn per les obres de l’N-141e a Bescanó a partir del 18 de setembre
Restriccions al trànsit en horari nocturn per les obres de l’N-141e a Bescanó a partir del 18 de setembre

Restriccions al trànsit en horari nocturn per les obres de l’N-141e a Bescanó a partir del 18 de setembre

0
0
La carretera de la vergonya
La carretera de la vergonya

El Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa des del març passat les obres de millora d’un tram de la N-141e a Bescanó, que consisteixen principalment en l’eixamplament de la carretera i la millora del revolt de la Pilastra per afavorir una conducció més segura i còmoda. Els treballs, amb un pressupost de 3,5 milions d’euros, finalitzaran la primavera de l’any que ve.

Aquesta actuació abasta un tram d’1,8 quilòmetres, des de la primera intersecció de Montfullà fins al giratori d’entrada a Bescanó. Les obres consisteixen en eixamplar la calçada dels 6-6,5 metres actuals als 9 metres previstos. Així mateix, es formarà una franja central zebrada que servirà de reforç de la separació de sentits i també cunetes formigonades.

Els treballs per eixamplar la carretera comporten un seguit de tasques d’excavació i execució de desmunts, que requeriran afeccions a la circulació. Tenint en compte el trànsit que registra i les tasques a dur a terme, es tancarà la carretera en aquest tram en horari nocturn, a partir del 18 de setembre i durant un període d’un mínim de tres mesos.

L’horari del tall serà de les 22:30 a les 5:30 hores, les nits de diumenge a dilluns fins a la de dijous a divendres. L’itinerari alternatiu per al trànsit està format per la C-63, la C-25 i l’A-2/AP-7. Fora d’aquest horari, els treballs podran requerir altres restriccions a la zona d’obres, que no suposaran el tall total de la carretera.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *