1. Home
  2. Actualitat
  3. Resultats del I Critèrium Nocturn Tossa-Costa Brava
Resultats del I Critèrium Nocturn Tossa-Costa Brava

Resultats del I Critèrium Nocturn Tossa-Costa Brava

0
0

El passat dia 28 de gener engegava la Copa Gironina de Regularitat a la població de Tossa de Mar, amb motiu del I Critèrium NOCTURN TOSSA COSTA BRAVA. Amb un total de 73 inscrits la prova va despertar molta expectació amb molt públic a peu de cuneta i al parc tancat. A les 18.00h es donava el tret de sortida del primer equip participant.

Equips com Joan Sastre-Marc Pedrals, Josep Suñer-Josep Suñer Jr, Marcel·lí Martí- Carles Datsira, Àlex Zapata-Troyano, eren alguns del top ten participants a aquesta primera prova. El rallye constava d’un sol tram a repetir tres vegades, concretament el tram de Cadiretes. La prova va està dominada en tot moment per l’equip Martí-Datzira amb una Volkswagen Golf 1.8. La segona i tercera posició va estar més renyida entre el veterà equip Sastre-Pedrals, amb un Morris Mini Cooper 1300, i els novells Aymerich-Vilalta, amb un Seat 127, els quals finalment varen quedar segons.

Cal destacar el molt bon rallye que va realitzar l’equip Àlex Zapata-Troyano, amb un Renault 5 GT Turbo, tot i que no varen tenir sort al final, però que de cares els pròxims rallyes són tot un referent pel pòdium final.

En l’apartat de motos la victòria va ser per l’equip Jordi Martí – Xavier Tibau, amb Honda XRV 650 Africa Twin.

La pròxima prova sera el Rallye Platja d’Aro els 11 i 12 de març de 2017.

fotos criterium tossa entrega de premis.

fotos criterium tossa marceli marti

fotos criterium tossa motos

clasificacio tossa costa brava 2017

Fotos: Tano Sánchez

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *