1. Home
  2. Actualitat
  3. Resum del II Ral·li Terra de l’Aigua Viladrau
Resum del II Ral·li Terra de l’Aigua Viladrau

Resum del II Ral·li Terra de l’Aigua Viladrau

0
0

Viladrau va acollir la Segona Edició del Ral·li Terra de l’Aigua el passat dissabte 7 de març, on el dia i el bon temps van acompanyar la prova.

Els 55 equips inscrits, a les 9:30 h passaven les verificacions administratives i tècniques per prendre la sortida a les 12:00 h, des del centre de la població. L’organització havia preparat una primera secció de quilòmetres amb set zones de regularitat fent trams tant mítics com Collsapalna, les serres d’Ososr o Cladells on a mitja tarda tornaven a Viladrau per fer un reagrupament i recuperar forces per afrontar la segona secció que estava formada per quilòmetres i sis zones de regularitat amb un reagrupament a l’Estació de Servei de la Gleva.

Trams com el del Coll de Bracons o la Trona varen fer tornar al passat recordant els ral·lis dels 70 i 80. 
Carles Bracons-Miquel Àngel Silva amb PEUGEOT 205 GTI 1.9, es varen adjudicar la prova amb 186.40 Punts, seguit dels Germans Cortés Renault 5 GT/ Turbo amb 230.50 punts, un dels equips que apunten fort aquesta temporada a la Copa Gironina de Regularitat, seguits de l’equip de Rubí amb el seu incombustible Seat 124 format per Santiago Salto – Maria Herrero 304.80 punts.
 La categoria d’iniciació va ser per l’equip de l’Alt Empordà Jordi Serra – Josep Sole Renault 5 GT Turbo seguit de Jose Maria Garrido – Mònica Núñez, Renault 5 Gtx i Jordi Vila – Aleix Vila Renault 5 GT Turbo. 
El challenge mini se’l va emportar Enric Cabruja Jr -Enric Cabruja, en segon lloc Jorge Lanosa – Toni Grau i Joan Sastre – Miquel Pomerola. 
Finalment la Copa Petits la van guanyar Alfredo Fonseca – Raül Gispert Renault 8 TS on també varen quedar quarts absoluts de la classificació general, en segon lloc Joan Baptista – Erik Farrés Renault 8 i tercera posició per José Manuel López – Hugo Gámez Seat 850.

Classificacions de la Prova
www.mirally.es/Races/Results?id=1259

La propera prova serà el dia 16 de maig on se celebrarà el IV Clàssic Pla de l’Estany.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *