Revelada la impactant part posterior del nou Lancia Ypsilon electrificat

Descobreix la quarta imatge del nou Lancia Ypsilon, amb fars LED inspirats en la llegenda del Lancia Stratos.

Ja s’ha presentat la quarta imatge del nou Lancia Ypsilon, que serà revelat el proper mes de febrer a Milà. La imatge destaca els emblemàtics i arrodonits fars LED de la part posterior del cotxe, inspirats en el llegat del Lancia Stratos i l’esperit més radical de la marca, ara reinterpretat amb un toc modern.

“Us presentem amb la quarta imatge, mostrant la part posterior del Nou Lancia Ypsilon, reflectint el nou, pur i radical llenguatge de disseny. Els emblemàtics fars LED arrodonits, rememorant el victoriós Lancia Stratos, enmarquen el logotip de Lancia en un diàleg perfecte entre la puresa i la radicalitat, també present en les lletres Ypsilon situades a sota”, va afirmar Luca Napolitano, CEO de la marca Lancia.

La part posterior del cotxe és protagonista en aquesta quarta imatge del Nou Lancia Ypsilon, amb els característics fars LED rodons que fan referència a l’esperit més brutal de la marca i al inoblidable Lancia Stratos, un model mític en el món dels ral·lis. Els dos fars presenten ara un nou element de disseny, la lletra Y, una síntesi simbòlica extrema situada horitzontalment dins dels cercles.

Alineat amb el que va anticipar Lancia Pu+Ra HPE, l’equilibri entre la radicalitat i la puresa destaca en els fars que enquadren les noves lletres de Lancia. La seva tipografia original s’inspira en una de les indústries italianes més destacades i estretament vinculades a la història de la marca: la moda. Les lletres Ypsilon situades a sota, amb els seus caràcters “manuscrits”, estan inspirades en icones històriques com Fulvia, Flavia i Flaminia, models purs amb un disseny elegant.

La presentació del model està prevista per febrer de 2024, mitjançant l’exclusiva NOVA EDICIÓ LIMITADA LANCIA YPSILON CASSINA. Amb un motor 100% elèctric, disponible en 1906 unitats numerades i certificades, el model representa el primer pas concret en el viatge renaixentista de la marca, amb una estratègia d’electrificació clara i ambiciosa que avança a passos gegantins, en línia amb el pla estratègic “Dare Forward” de Stellantis i recolzat per Free2move Charge en un ecosistema de càrrega integrat de 360°.

Total
0
Shares
Anterior
Primeres informacions oficials del Xiaomi SU7

Primeres informacions oficials del Xiaomi SU7

Xiaomi ha anunciat oficialment el seu primer cotxe elèctric, el Xiaomi SU7, en

Posterior
Les primeres declaracions de Marc Márquez com a pilot Ducati

Les primeres declaracions de Marc Márquez com a pilot Ducati

El cerverí ja s'ha desvinculat d'Honda i pot parlar obertament de la nova moto

També et pot interessar
Total
0
Share