1. Home
  2. Actualitat
  3. Ribes fa obres per esponjar el final del Passeig Àngel Guimerà
Ribes fa obres per esponjar el final del Passeig Àngel Guimerà

Ribes fa obres per esponjar el final del Passeig Àngel Guimerà

0
0
Foto: TV Ripollès
Foto: TV Ripollès

L’Ajuntament de Ribes de Freser ha començat les obres per esponjar el final del Passeig Àngel Guimerà, una actuació que permetrà millorar la mobilitat dels vehicles.

Segons ha explicat l’alcalde Marc Prat en declaracions a TV Ripollès aquesta actuació s’impulsa per millorar la mobilitat interna. Es tracta d’oxigenar l’entrada i sortida del poble pel pont de la Letona. Un punt que fins ara era conflictiu.

L’Ajuntament ha aconseguit la cessió gratuïta d’un apart de la finca de la Torre del Doctor Camps per fer possible aquests treballs. L’adequació d’aquest terreny, situat al final del passeig Àngel Guimerà, permetrà guanyar més espai en aquest punt.

Les obres tenen un pressupost de 80.000 euros i les pagaran l’Ajuntament amb recursos propis i la Diputació de Girona amb un conveni extraordinari, a parts iguals.

Aquest no és el primer projecte de mobilitat

Aquest no és el primer projecte que s’impulsa al municipi en matèria de mobilitat. També s’ha actuat al passeig d’Àngel Guimerà, la plaça del Mercat, el carrer Eres, al barri de la Pedrera o l’Aparcament de Ribes Sud.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *