Rodatge d’un anunci d’Audi al Barri Vell

La ciutat de Girona ja ha estat en moltes ocasions plató de nombrosos anuncis publicitaris, sèries de televisió i pel·lícules, i el passat divendres, en plena desescalada del COVID-19, va tornar-ho a ser.

Un grup d’una cinquantena de persones amb càmeres, altaveus, llums, taules de so i una desena de camions i furgonetes estaven desplegats al Barri Vell de Girona per participar en la gravació de l’anunci d’un model de vehicle de la marca Audi

La gravació, a càrrec de la productora Digital Media Lab Prod S.L va permetre veure un vehicle circulant pel carrer Nou del Teatre, la plaça Bell-lloc i la plaça del Vi, amb una tela negra

L’equip de gravació d’aquest anunci portava els seus propis aliments amb una zona de cafeteria i una food truck, i també van reservar, durant el migdia, tota la terrassa d’un bar de la plaça Jacint Verdaguer per poder menjar amb comoditat.

Les normatives de seguretat i higiene no hi podien faltar, i es podien veure tots els treballadors, excepte l’actriu del rodatge, dins del vehicle, amb mascareta. També hi havia una infermera que prenia la temperatura a tots els membres de l’equip.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Un habitacle en calma i una allau de potència al Lexus LC cabrio

Un habitacle en calma i una allau de potència al Lexus LC cabrio

Només cal pujar al Lexus LC 500 Cabrio, baixar la capota i trepitjar

Posterior
Montesa commemora els 75 anys d’història amb una exposició al Palau Robert

Montesa commemora els 75 anys d’història amb una exposició al Palau Robert

Montesa commemora els 75 anys d’història amb una exposició al Palau

També et pot interessar
Total
0
Share