1. Home
  2. Actualitat
  3. Rodatge d’un anunci d’Audi al Barri Vell
Rodatge d’un anunci d’Audi al Barri Vell

Rodatge d’un anunci d’Audi al Barri Vell

0
0

La ciutat de Girona ja ha estat en moltes ocasions plató de nombrosos anuncis publicitaris, sèries de televisió i pel·lícules, i el passat divendres, en plena desescalada del COVID-19, va tornar-ho a ser.

Un grup d’una cinquantena de persones amb càmeres, altaveus, llums, taules de so i una desena de camions i furgonetes estaven desplegats al Barri Vell de Girona per participar en la gravació de l’anunci d’un model de vehicle de la marca Audi

La gravació, a càrrec de la productora Digital Media Lab Prod S.L va permetre veure un vehicle circulant pel carrer Nou del Teatre, la plaça Bell-lloc i la plaça del Vi, amb una tela negra

L’equip de gravació d’aquest anunci portava els seus propis aliments amb una zona de cafeteria i una food truck, i també van reservar, durant el migdia, tota la terrassa d’un bar de la plaça Jacint Verdaguer per poder menjar amb comoditat.

Les normatives de seguretat i higiene no hi podien faltar, i es podien veure tots els treballadors, excepte l’actriu del rodatge, dins del vehicle, amb mascareta. També hi havia una infermera que prenia la temperatura a tots els membres de l’equip.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *