1. Home
  2. Actualitat
  3. Roses disposarà de transport públic urbà tot l’any
Roses disposarà de transport públic urbà tot l’any

Roses disposarà de transport públic urbà tot l’any

0
0
Roses disposarà d'autobús urbà. A la foto un bus de Barcelona
Roses disposarà d’autobús urbà. A la foto un bus de Barcelona

L’Ajuntament de Roses ha obert el termini de presentació de propostes per a la contractació del servei de transport urbà de viatgers en autobús en el municipi. En total s’estableixen tres línies, dues comunicant Santa Margarita i l’Almadrava amb el centre de la vila durant l’estiu i una tercera, per a la resta de l’any, que comunicarà Santa Margarita amb el nucli urbà fins arribar al moll. Les empreses interessades a oferir aquest servei, disposen fins al 8 de maig per presentar les seves ofertes.

El servei que estableixen les bases d’aquesta contractació, consisteix en la realització del transport urbà mitjançant 3 línies amb recorregut i parades delimitades pel consistori, amb les quals es garantirà el transport urbà durant tot l’any, d’acord a les necessitats de recorreguts i freqüències corresponents a cada temporada.

Així, durant la temporada alta, que transcorrerà entre l’1 de juny i el 30 de setembre, les línies L1 i L2 oferiran el servei de transport entre el centre de la població i les urbanitzacions de Santa Margarita i Canyelles-Almadrava respectivament. Durant els mesos restants, entrarà en funcionament la línia L3, que comunicarà Santa Margarita amb el Moll, realitzant una circumval·lació de tornada per avinguda de la Cuana i Gran Via Pau Casals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *