1. Home
  2. Actualitat
  3. Roses instal·la els primers carregadors per a vehicles elèctrics
Roses instal·la els primers carregadors per a vehicles elèctrics

Roses instal·la els primers carregadors per a vehicles elèctrics

0
0
Foto: Ajuntament de Roses
Foto: Ajuntament de Roses

Roses ha instal·lat dos punts per a carregar cotxes elèctrics a la plaça de les Botxes i la riera de Ginjolers. Els sistemes instal·lats, amb una potència de càrrega de 22 kw i 25 kw respectivament, permetran la càrrega de vehicles elèctrics en un període d’entre 2 i 4 hores.

L’acció que acaba d’impulsar l’Ajuntament de Roses s’inclou dins el programa del Pla d’acció per a l’energia de Roses (PAES), que té per objectiu la reducció de les emissions de CO2 en almenys un 20% abans de l’any 2020.

Renovació del parc mòbil de la ciutat

Entre les actuacions incloses en aquest Pla, el PAES per a la reducció de gasos d’efecte hivernacle, es troba la relativa a la renovació eficient del parc mòbil de turismes del municipi i a la diversificació energètica del sector. Per tal d’aconseguir aquesta renovació, una de les accions impulsades és la instal·lació dels dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics que acaba de realitzar-se.

Les obres d’instal·lació de les dues estacions elèctriques acaben de finalitzar, amb un cost total de 49.000 €, i compten amb una subvenció de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) de 20.000 €. Durant la primera quinzena de març està previst realitzar les proves de funcionament del nou servei i, a continuació, la posta en marxa dels equips.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *