1. Home
  2. Actualitat
  3. Roses instal·la pilones desmuntables als accessos a l’Avinguda Rhode
Roses instal·la pilones desmuntables als accessos a l’Avinguda Rhode

Roses instal·la pilones desmuntables als accessos a l’Avinguda Rhode

0
0
Foto: Ajuntament de Roses
Foto: Ajuntament de Roses

L’Ajuntament de Roses ha finalitzat la instal·lació de pilones desmuntables per restringir el trànsit de tots els carrers que tenen accés directe a l’avinguda de Rhode. L’actuació abasta tot el tram comprés entre les rotondes de l’Oficina de Turisme i del Port Esportiu, i amb ella es facilita la tasca de tancament de l’avinguda amb motiu de la celebració d’actes públics com les passades de Carnaval, o diferents actes de Festa Major i altres celebracions que requereixen la restricció del trànsit al llarg de l’any.

Fins ara, aquest tancament es duia a terme amb tanques protectores, amb la conseqüent mobilització de material i personal que comportava. El nou sistema, agilitzarà les tasques de tancament de trànsit, ja que les pilones es mantindran permanentment dipositades a la via pública, essent tan sols necessària una persona per a la seva col·locació en els punts de fixació quan així sigui necessari.

Els carrers dotats del sistema de pilones han estat tots els què desemboquen directament a l’avinguda de Rhode, en el tram comprés entre l’oficina de Turisme i el Port. El nou sistema s’emprarà per primer cop per al tancament a la circulació dels propers divendres, dissabte i diumenge, coincidint amb les passades de Carnaval, tot i que al llarg de l’any són diversos els actes en què és necessari, com Festa Major, esdeveniments esportius, etc.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *