Sainz punxa fins a tres vegades i salva el desastre mantenint-se líder

Loeb retala set minuts i és a 13 del madrileny en la classificació general
Carlos Sainz en el Dakar 2024. // Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool

Tot feia indicar que seria una jornada de desastre per Sébastien Loeb, que ha perdut bastants minuts per una petita avaria al principi, però el Dakar ens tenia preparada una sorpresa. L’organització avisava que Carlos Sainz feia deu minuts que estava aturat per una avaria al seu cotxe, amb el seu company Mattias Ekström ajudant-lo. Ha punxat roda fins a tres vegades durant aquesta etapa. Amb aquesta situació, Loeb aconseguia reduir moltíssim la distància, arribant a somiar amb la primera posició en la general. Finalment, Loeb també ha patit una punxada de roda, i el madrileny ha mantingut un coixí 13 minuts 22 segons.

El d’Audi ha pogut recuperar-li molts minuts en una gran segona meitat de l’etapa amb la qual ha salvat el desastre. Així doncs, Loeb ha pogut rebaixar la distància amb Sainz per 7 minuts i 11 segons. Els problemes inicials del francès i la punxada de roda posterior han sigut claus per acabar l’etapa en una situació tan favorable després d’un dia en què li ha sortit tot del revés al pilot espanyol.

L’etapa ha tingut uns protagonistes inesperats en les primeres posicions, ja que els dos més forts han hagut de lluitar per sobreviure més que per la victòria. Guerlain Chicherit s’ha imposat al seu company d’equip Eugenio Amos per poc més de quatre minuts. El podi l’ha tancat Brian Baragwanath, quasi dos minuts més lent que Amos.

Així doncs, superem l’etapa 10, que es preveia com una de les més dures de la segona meitat, i encarem les últimes dues jornades amb tot per decidir, però amb Sainz amb un coixí de 13 minuts sobre Loeb. Lucas Moraes és a més d’una hora dels dos primers.

Classificació general dels cotxes després de l’etapa 10. DAKAR

Text: Roger Amores / Fotos: Red Bull Content Pool

Total
0
Shares
Anterior
Carlos Sainz, parat en plena etapa 10 per un problema en l’Audi

Carlos Sainz, parat en plena etapa 10 per un problema en l’Audi

L'organització ha comunicat l'entrebanc del madrileny

Posterior
Brabec guanya i continua líder amb un coixí de deu minuts

Brabec guanya i continua líder amb un coixí de deu minuts

L'estatunidenc ha assolit una regularitat que l'apropa a la victòria final

També et pot interessar
Total
0
Share