S’ajorna el GP de Kazakhstan de MotoGP per inundacions

Les inundacions han deixat en una molt mala situació a aquesta regió

La FIM, IRTA i Dorna Sports anuncien que el Gran Premi de Kazakhstan que s’havia de celebrar entre els dies 14 i 16 de juny s’ajorna per l’emergència nacional que està vivint el país. Les inundacions que han afectat a tota la zona de l’Àsia Central i que ha tingut una gran incidència a Kazakhstan, desplaçant a gran part de la població, impossibiliten la celebració amb normalitat d’aquest esdeveniment. La intenció dels organitzadors és que es porti a terme més endavant durant el 2024.

“No seria responsable que MotoGP™ afegís cap càrrega addicional a les autoritats o serveis mentre treballen per a ajudar a les desenes de milers de persones afectades en tot el país. Com la nostra màxima prioritat, MotoGP™ envia les nostres condolences i suport al poble del Kazakhstan i a tots els afectats per les inundacions a l’Àsia Central. Esperem que la nació, la regió i les comunitats afectades puguin recuperar-se al més aviat possible”, argumenta el comunicat oficial de la competició.

Haurem d’esperar per a saber quina serà la nova data d’aquest GP i serà informada pels mateixos canals quan sigui confirmada.

Text: Roger Amores / Fotos: MotoGP

Total
0
Shares
Anterior
Newey desencadena una guerra en el paddock de F1

Newey desencadena una guerra en el paddock de F1

Aston Martin i Ferrari lluiten per fer-se amb l'enginyer britànic

Posterior
La diferència real entre la Ducati de Márquez i la de Bagnaia

La diferència real entre la Ducati de Márquez i la de Bagnaia

La Desmosedici GP24 sembla que té un millor rendiment que la del 2023

També et pot interessar
Total
0
Share