1. Home
  2. Actualitat
  3. S’allarguen els treballs d’asfaltatge de tot el carrer de Francesc Macià
S’allarguen els treballs d’asfaltatge de tot el carrer de Francesc Macià

S’allarguen els treballs d’asfaltatge de tot el carrer de Francesc Macià

0
0

Fins al dijous 9 de juliol a les 20 h

Des d’avui i fins al dijous 9 de juliol, a les 20 h, es continuaran els treballs d’asfaltatge de tot el carrer de Francesc Macià.

Les afectacions circulatòries seran les següents:

  • Del dilluns 29 de juny a les 8 h al divendres 3 de juliol a les 20 h, tall total del carrer de Francesc Macià a vehicles rodats.
  • Del divendres 3 de juliol a les 20 h al dilluns 6 de juliol a les 20 h, tall parcial del carrer de Francesc Macià a vehicles rodats.
  • Del dilluns 6 de juliol a les 8 h al dijous 9 de juliol a les 20 h, tall total del carrer de Francesc Macià a vehicles rodats.

El tall total (punts primer i tercer anteriors) suposa que el carrer de Francesc Macià estarà tancat totalment a la circulació de vehicles. Això implicarà que es prohibeixi l’estacionament en tot el carrer i que no es permeti l’entrada ni sortida de vehicles dels seus guals. Només en cas d’urgència justificada se’n permetrà l’accés o sortida, prèvia coordinació amb els responsables de seguretat de les obres.

El tall parcial (segon punt anterior) suposa que el carrer de Francesc Macià estarà obert a la circulació de vehicles només pel carril esquerre i d’ús exclusiu a veïns del carrer. Això implicarà que es prohibeixi l’estacionament en tot el carrer i que no es permeti l’entrada ni sortida de vehicles dels seus guals per motius de seguretat donada la presència d’una rasa o excavació longitudinal a tot el carril dret.

Per a qualsevol urgència podeu contactar amb la Policia Municipal. En cas de dubte o suggeriment us podeu dirigir al Departament d’Urbanisme Obres i Projectes de l’Ajuntament de Girona.

Font: Ajuntament de Girona

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *