1. Home
  2. Actualitat
  3. Samsung i Seat més connectats que mai
Samsung i Seat més connectats que mai

Samsung i Seat més connectats que mai

0
0

Samsung i Seat han signat un acord per desenvolupar solucions tecnològiques que permetin una connectivitat total en tots els models de la gamma de la companyia d’automòbils. L’acord es veurà reflectit en els pròxims mesos amb el llançament d’un nova versió Seat equipada amb les principals novetats tecnològiques. A més, aquestes novetats tecnològiques s’aniran incorporant progressivament a la resta de la gamma.

Seat i Samsung

L’acord també preveu que Samsung subministri a Seat el software per al desenvolupament d’aplicacions mòbils pensades per a l’automòbil.

Aquests vehicles estaran equipats amb tecnologia MirrorLink i el sistema d’infotainment del cotxe, que quedarà vinculat als dispositius Samsung mitjançant les apps desenvolupades per Seat. MirrorLink és l’opció per la qual ha optat Seat per garantir la connectivitat entre el cotxe i els dispositius mòbils. El contingut del telèfon intel·ligent es reprodueix a la pantalla del cotxe de manera segura i sense que això suposi una distracció per al conductor, qui té accés a les aplicacions sense necessitat d’apartar la vista de la carretera.

Els dispositius, les apps i el sistema d’infotainment del cotxe són els principals elements de la connectivitat basada en MirrorLink. A més, és possible connectar wearables amb l’objectiu d’afegir més funcionalitats. Aquest acord signat amb Samsung cobreix els 75 mercats en els quals Seat està present.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *