1. Home
  2. Actualitat
  3. Sant Antoni habilita 38 noves places d’aparcament
Sant Antoni habilita 38 noves places d’aparcament

Sant Antoni habilita 38 noves places d’aparcament

0
0
Foto: Ajuntament de Calonge-Sant Antoni
Foto: Ajuntament de Calonge-Sant Antoni

Sant Antoni de Calonge tindrà un nou aparcament al centre del nucli amb 38 places, dues de les quals per a minusvàlids i nou places per a motos. L’objectiu és cobrir la forta demanda que hi ha sobretot en els mesos d’estiu.

Per fer-lo possible el consistori ha arribat a un acord amb la Germandat Artur Mundet per tal de llogar el terreny situat a la cantonada entre els carrers Anna Gironella i Sant Antoni. Aquest acord, tindrà una vigència de 10 anys. El terreny fins ara es destinava a aparcament privat, i amb l’actual acord aquest espai s’obre com aparcament públic. L’acord consisteix en, per part de l’Ajuntament, llogar aquest espai per 10 anys, a canvi d’una renda de 1.050 € mensuals, mentre que la Germandat Artur Mundet s’ha fet càrrec de les despeses d’asfaltatge del solar, ja que fins ara era de terra, així com de l’enderroc del mur perimetral.

L’Ajuntament incorpora ara aquest espai a la bossa de places d’aparcament de zona blava, de manera que del 15 de juny al 15 de setembre l’estacionament en aquest espai serà gratuït per als vehicles que paguen l’impost de circulació al municipi, i de pagament per a la resta de vehicles en horari de dia.

La zona blava de Calonge – Sant Antoni manté aquest any els abonaments tous per aparcaments de llarga durada. Aquesta modalitat, que es va introduir l’estiu passat, permet obtenir abonaments de zona blava de 7 dies per 25€, 15 dies per 40 € o tot un mes per 60 €. Del 15 de setembre fins al 15 de juny aquestes places d’aparcament seran gratuïtes per a tothom.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *