1. Home
  2. Actualitat
  3. Santi Millán pilotarà un dels quatre cotxes que Seat ha inscrit al 62 Rally Costa Brava
Santi Millán pilotarà un dels quatre cotxes que Seat ha inscrit al 62 Rally Costa Brava

Santi Millán pilotarà un dels quatre cotxes que Seat ha inscrit al 62 Rally Costa Brava

0
0

Santi Millán, l’actor que aquest any un dels ambaixadors de Seat, serà un dels pilots d’aquesta marca que participarà en la 62ª edició del Rally Costa Brava. Seat ha inscrit quatre cotxes procedents de la seva col·lecció de Cotxes Històrics. Santi Millán competirà amb un Ibiza 1.5 GLX de primera generació, model del que enguany es compleixen 30 anys de l’inici de la seva producció i que anirà decorat amb el logotip oficial que la marca ha creat per celebrar aquesta important efemèride.Seat_RCB

Santi es mostra molt content de poder disputar aquesta emblemàtica prova, ja que és un enamorat dels cotxes: “És un luxe córrer el Rally Costa Brava i fer-ho, a més, amb un clàssic com el Seat Ibiza, un dels cotxes més mítics del nostre país. A més, per mi té un valor sentimental molt gran perquè el meu primer cotxe va ser un Seat Ibiza vermell”.

La participació de Santi Millán donarà lloc a una nova edició de Imparables, un innovador format de televisió que ha revolucionat el món de l’esport i l’entreteniment. L’ambaixador de Seat aparca momentàniament la bicicleta per pujar a un cotxe clàssic en una prova esportiva molt diferent a les que l’actor ha disputat fins ara. El resultat el podrem veure molt aviat a la televisió en la pròxima entrega de Imparables.

Mia Bardolet, amb el Seat Ibiza 1.5 Grup B. Un altre protagonista de l’equipo Seat Coches Históricos serà l’Ibiza 1.5 grup B de la Copa, que en aquesta ocasió serà pilotat per Mia Bardolet,  excampió d’Espanya de ral·lis, la qual cosa suposarà un al·licient més pels aficionats que vagin als trams del Costa Brava. També estaran en la sortida de Lloret de Mar un 127, un dels models més importants de la companyia, i un 124 FL 2000.

Tots els vehicles han rebut una exhaustiva posada a punt al departament de Cotxes Històrics de Seat, i participaran en l’apartat de Regularitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *