1. Home
  2. Actualitat
  3. Santiago Juandó presenta el nou Renault Clio
Santiago Juandó presenta el nou Renault Clio

Santiago Juandó presenta el nou Renault Clio

0
0

El passat dijous 12 de setembre Santiago Juandó, concessionari oficial Renault, va presentar la nova icona de la marca, el nou Renault Clio. És la 5a generació, una icona llançada al mercat per primera vegada l’any 1990 i que acumula més de quinze milions d’unitats comercialitzades arreu del món, més d’un milió de les quals a Espanya.

El nou Clio es caracteritza per un disseny molt atractiu, que va deixar meravellat el nombrós públic assistent, una revolució interior completa i la introducció de nombroses innovacions tecnològiques, entre les quals en destaquen la motorització híbrida E-Tech i el sistema d’ajuda a la conducció “Highway & Traffic Jam Companion”, primera etapa cap al vehicle autònom.
Després de quasi tres dècades d’èxit, el CLIO es presenta completament renovat, un cop més. La cinquena generació d’aquesta icona mundial arriba en un moment de gran acceptació del model, ja que les vendes de la quarta generació han augmentat sistemàticament des del 2012, any rere any, a escala mundial, europea i també en el mercat espanyol.
A Espanya, la clientela ha apostat fidelment pel CLIO de forma estable al llarg del temps, sempre posant el disseny al capdavant de les raons de compra, per sobre del preu o altres criteris. Una altra característica històrica del CLIO al nostre país és comptar amb l’edat mitjana més jove d’aquest segment. Per seguir complint amb aquesta tradició, el nou CLIO arriba a Espanya amb un disseny molt atractiu: el 100 % de les peces exteriors són noves, compta amb una nova plataforma procedent de l’Aliança i amb un interior completament renovat, en el qual la qualitat, la funcionalitat, l’espai i l’ergonomia creen un nou estàndard en el segment.
El conjunt ve acompanyat d’un bon compendi de tecnologies innovadores, pensades per ser útils al conductor i als ocupants. Des de motoritzacions renovades, eficaces i poc contaminants en gasolina i dièsel, fins a l’innovador motor híbrid E- Tech, que representa el més avançat de la seva categoria.

El nou CLIO també ve equipat amb l’últim en matèria de connectivitat i amb l’innovador sistema d’ajuda a la conducció “Highway & Traffic Jam Companion”, que combina 3 prestacions: el regulador de velocitat adaptatiu, la funció Stop&Go i l’assistent de centrament a la via, per la qual cosa es considera la primera etapa cap al vehicle autònom.
Per tant, el nou CLIO, que incorpora una sèrie completa de dotze funcions ADAS (sistema avançat d’assistència a la conducció), s’ha fet també mereixedor de les 5 estrelles de l’organisme EuroNcap, segons el qual ha obtingut a més la nota més alta en protecció infantil.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *