1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat 20V20, el SUV que marca el camí
Seat 20V20, el SUV que marca el camí

Seat 20V20, el SUV que marca el camí

0
0

150216G15EXTStudio03

L’esperadíssim SUV de Seat és cada vegada més pròxim a veure la llum. Mentre, ens hen de conformar bavejant gràcies a aquest rutilant i grandiloqüent 20V20 amb silueta de gran coupé.

Text: Albert Alsina | Fotos: Seat

Quan Seat es posa les piles en disseny no té competència. El millor exemple és aquest SUV 20V20 (vint-vint) amb el que la marca de Martorell fa un salt més que evident en el concepte d’aquesta mena de vehicles i en el que es poden entreveure algunes senyes d’identitat que tindrà el SUV que llançarà, previsiblement, l’any que ve.

150216G15INTImagesXpress03Òbviament, el nou model no tindrà una llargada de 4,6 metres amb aquesta silueta tan poderosa, però s’hi acostarà. Mentre, ens conformen amb els aspectes més destacats d’aquest concepte presentat a Ginebra. Maleter de 600 litres de capacitat, plataforma modular MQB adaptada pels motors híbrids endollables, llantes de 20 polzades, tracció a les quatre rodes amb control electrònic i, per suposat, transmissió DGS amb doble embragatge.

A l’interior predominen l’alumini, el vidre i els colors vius, amb els que conviuen algun rellotge de tall clàssic, pantalles TFT i elements digitals que ens acosten al futur.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *