1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat A122: Renoi, quin tresor!
Seat A122: Renoi, quin tresor!

Seat A122: Renoi, quin tresor!

0
2

Apertura_seatGelosament resguardats tot esperant que un dia existeixi un museu obert al públic , a la nau A122 de la planta que té Seat a la Zona Franca (Barcelona), hi ha dos-cents vehicles  ben alineats  en quatre fileres per ordre cronològic o temàtic ( competició, concept cars, sèries especials,…) i en perfecte estat de funcionament, testimoni de la historia de la marca espanyola.

Text i fotos: Josep Casanovas.

Com a dada curiosa us explicarem que no va ser fins l’any 2003, 50 anys després de la creació del primer cotxe Seat (un 1400), quan, el llavors president del consell de direcció, l’Andreas Schleef, va donar el consentiment per tal d’agrupar sota el mateix sostre alguns models de la marca que la visionària Elvira Beloso (ara ja jubilada però responsable, en aquell moment del parc de vehicles), oportunament, havia fet desaparèixer per tal que ningú no els pogués trobar.

Coleccion Coches Historicos SEAT 1Quantes vegades se la va jugar l’Elvira i quant li hem d’agrair! Però aquell espai va quedar petit i tot el patrimoni va haver de ser traslladat al lloc actual, la nau A122. Malgrat que ningú no gosaria imaginar que hi ha allà dins, només cal  creuar la porta per a que el ritme cardíac s’acceleri. Ens vols acompanyar i fer-ne cinc cèntims del que hi pots trobar a dins?

Comment(2)

  1. Bon dia companys, fer un apartat de clàssics crec molt bona idea per l,alt interès que s,està vivint en aquests moments a tot Europa i especialment a Catalunya. es un plantejament que faig amb veu alta de cares a un futur no gaire llunya. Aquí també us podem ajudar amb informacions varies. Bona feina. Salut Joan Negre

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *