1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat anuncia la contractació de 100 treballadors a la planta de Martorell
Seat anuncia la contractació de 100 treballadors a la planta de Martorell

Seat anuncia la contractació de 100 treballadors a la planta de Martorell

0
0

Seat ha anunciat la contractació d’un centenar de treballadors per a la planta que té a Martorell. Els empleats, que seran contractats el mes de gener, ja formaven part de Seat com a personal contractat a través d’empreses de treball temporal.  S’incorporaran per donar resposta a les necessitats de producció de l’any que ve.

Línia de producció de Seat a Martorell. (Foto: Seat)
Línia de producció de Seat a Martorell. (Foto: Seat)

Segons ha informat la marca catalana, la companyia tancara l’any amb 350 nous llocs de treball, entre ells 100 enginyers del Centre Tècnic de Seat i 48 joves graduats de l’escola de formació professional dual de la companyia.

El vicepresident executiu de Recursos Humans de SEAT, Xavier Ros, ha destacat que “l’èxit comercial que està travessant la marca des de l’any 2013 i l’evolució de l’Audi Q3 són una excel·lent notícia per a tota la plantilla i ens està permetent generar més ocupació. En els últims dos anys hem contractat a 750 nous empleats i hem generat uns 3.000 llocs de treball entre els nostres proveïdors “.

Revisió mensual de la resta de contractes

Seat revisarà mensualment, en funció de les necessitats de producció, la resta de contractes de personal d’empreses de treball temporal, una fórmula que la companyia utilitza exclusivament com a mesura de flexibilitat per fer front als ajustos dels mercats.

Martorell és la planta que produeix un major volum de vehicles a l’Estat Espanyol. Entre gener i novembre d’aquest any, la producció ha crescut un 8,3% i s’han fabricat un total de 450.415 vehicles, 34.795 més que en el mateix període de l’any passat. Després de sis anys consecutius de creixement, la producció a Martorell ha assolit els nivells més alts des de l’any 2002.

Tres models a Martorell

En l’actualitat, a Martorell es produeixen tres models: Ibiza (Línia 1), León (Línia 2) i Audi Q3 (Línia 3). La Línia 1 compta amb dos torns de producció mentre que les línies 2 i 3 disposen de tres torns. A més, durant l’any 2015 s’han establert 53 torns addicionals en cap de setmana per respondre a l’increment de la producció sobre la previsió inicial.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *