1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat aprofita la visita d’una delegació xinesa per estrènyer llaços amb el país asiàtic
Seat aprofita la visita d’una delegació xinesa per estrènyer llaços amb el país asiàtic

Seat aprofita la visita d’una delegació xinesa per estrènyer llaços amb el país asiàtic

0
0
Seat estreny llaços amb la Xina
Seat estreny llaços amb la Xina

Seat va aprofitar la recent visita d’una delegació empresarial xinesa per reforçar la seva aposta pel país asiàtic.

Una delegació del Govern xinès va visitar la seu de Martorell per reunir-se amb els socis de l’aliança d’empreses JAC Volkswagen (Seat, Volkswagen Group Xina i JAC). La delegació xinesa, encapçalada pel governador de la província d’Anhui, Li Jinbin; i Ling Yun, l’alcaldessa de Hefei, la capital de la província on està ubicada la seu de JAC, va estar acompanyada pel CEO del Grup Volkswagen, Herbert Diess; el president de Seat Luca de Meo; el CEO del Grup Volkswagen a la Xina, Stephan Wöllenstein, i el president de JAC, An Jin.

Els socis de JAC Volkswagen i la pròpia aliança d’empreses, creada el 2017 per al desenvolupament, producció i comercialització de vehicles elèctrics, van signar un acord que permet seguir avançant en la introducció de Seat a la Xina en dos o tres anys. Entre d’altres aspectes, l’acord concreta les condicions de col·laboració entre els socis i l’estratègia conjunta per al futur de l’aliança d’empreses ‘. A més, JAC Volkswagen formarà part del Grup Volkswagen a nivell global i tindrà un paper actiu en la seva xarxa de producció.

Centre de I + D

El nou centre de R + D és la pedra angular per aconseguir l’objectiu de desenvolupar solucions de mobilitat i integrarà, entre d’altres aspectes, capacitats per desenvolupar conjuntament vehicles elèctrics petits i components i investigar sobre tecnologies per a aplicacions en el sector de l’automòbil. Actualment en construcció, el centre de I + D estarà ubicat a Hefei i està previst que obri les seves portes el 2021.

Xina, és un país clau en l’estratègia de futur de Seat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *