1. Home
  2. Actualitat
  3. SEAT, de fabricar cotxes a respiradors
SEAT, de fabricar cotxes a respiradors

SEAT, de fabricar cotxes a respiradors

0
0

SEAT produeix respiradors assistits amb el motor adaptat dels neteja parabrises per col·laborar amb el sistema sanitari.

La línia de SEAT de la planta de Martorell té un aspecte inèdit. Avui no es produeixen cotxes sinó respiradors assistits per col·laborar amb el sistema sanitari en plena crisis de la COVID-19.

Segons Nicolás Mora, de l’àrea de producció de SEAT Martorell “La motivació de totes les persones que participem en aquest projecte és ajudar de la manera que nosaltres sabem, que és fabricar en sèrie un equip, i aquesta vegada per salvar vides”.

Des de l’inici a SEAT es van posar en funcionament diferents iniciatives per lluitar contra la propagació del virus. Un equip d’enginyers va començar el disseny de varis prototips, 13 en total, fins a arribar al model final.

La clau està en el neteja parabrises, amb engranatges impresos a SEAT, eixos de caixes de canvis i el motor adaptat del neteja parabrises. L’objectiu era fabricar els respiradors amb la màxima qualitat i el resultat ha sigut OxyGEN. Dissenyat en col·laboració amb Protofy.XYZ, acoplat a les instal·lacions de SEAT.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *