1. Home
  2. Actualitat
  3. SEAT dóna 28 vehicles a centres públics de Formació Professional.
SEAT dóna 28 vehicles a centres públics de Formació Professional.

SEAT dóna 28 vehicles a centres públics de Formació Professional.

0
0

SEAT ha donat 28 cotxes a centres públics de formació professional de Catalunya per reforçar la formació pràctica de 4.775 estudiants de cicles de grau mitjà d’Electromecànica de l’Automòbil i grau superior d’Automoció. El vicepresident de Relacions Governamentals i Institucionals de SEAT y del Grup Volkswagen a Espanya, Ramón Paredes, i el vicepresident de Recursos Humans, Josef Schelchshorn, han fet entrega dels vehicles a la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, en presència dels representants dels centres de formació a les instal·lacions de la companyia a Martorell. Les unitats donades —27 de les quals del nou SEAT León— seran repartides entre 28 centres públics de formació, on seran utilizades com  eines de treball i d’aprenentatge pels alumnes.

SEAT-donacion-GeneralitatIrene Rigau afirma que es tracta d’un “exemple emblemàtic de bona col·laboració entre empresa i formació professional”. Rigau també diu que “SEAT, a més de mantenir el seu centre d’aprenents on participa en el desenvolupament de la formació dual, col·labora amb aquests 28 vehicles en la renovació i millora d’equipaments dels instituts del Departament d’Ensenyament. SEAT esdevé així una empresa de referència en el camp de la formació”.

Ramón Paredes  destaca la capacidad de SEAT para col·laborar y ajudar  a la formació dels estudiants: “Ens complau enormement poder contribuir a la millor preparació pràctica d’aquests joves que, com SEAT, confien en la formació professional com opció d’èxit pel futur”.

La donació s’emmarca dins el conveni de col·laboració que SEAT i la Generalitat de Catalunya van firmar el juliol del 2013 per promoure la vessant pràctica de la formació professional, de la que SEAT és pionera gràcies a la implantació del sistema de FP dual en la seva Escola d’Aprenents el passat curs 2012-2013.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *