1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat entra en el món de les motos eléctriques
Seat entra en el món de les motos eléctriques

Seat entra en el món de les motos eléctriques

0
0
La moto elèctrica de Seat
La moto elèctrica de Seat

Seat ha entrat en el món de les motos elèctriques amb una nova unitat de negoci que impulsarà la mobilitat urbana.

En el marc d’aquesta nova unitat ha presentat l’e-Kickscooter concept, la seva primera e-scooter elèctrica.

Solucions de mobilitat Seat

Aquesta nova unitat de negoci integrarà totes les solucions de mobilitat, tant de producte com de serveis i plataformes i liderarà el llançament de l’e-Scooter que arribarà a el mercat en 2020.

Seat Urban Mobility també integrarà Respiro, la plataforma de carsharing que actualment presta servei a Madrid i des de fa uns dies també a l’Hospitalet de Llobregat. Respiro compta amb una flota sostenible de vehicles propulsats per gas natural comprimit (GNC) i properament inclourà també el nou Mii electric.

Presentació de l’e-Scooter concept

Pel que fa a la motocicleta que finalment es comercialitzarà, sortirà al mercat el 2020 i estarà disponible tant per a particulars com per a flotes destinades a serveis compartits.

L’e-Scooter concept compta amb un motor de 7kW de potència nominal amb pics de 11kw (14,8 CV), equivalent a 125cc, que ofereix un par motor màxim de 240 Nm.

La motocicleta arriba a una velocitat màxima de 100 km / h, suficient per arribar als 50 km / ha només 3,8 segons. A més, compta amb una autonomia de 115 quilòmetres segons el test WMTC.

La bateria es pot extreure i carregar còmodament a casa oa carregadors públics i el cost estimat de càrrega és assequible per a tots els clients ja que serà de 0,7 € cada 100 quilòmetres. A més, el eScooter concept compta amb capacitat per emmagatzemar dos cascos sota el seient, està connectat i els usuaris poden rastrejar el seu nivell de càrrega o localització a través d’una app.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *