1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat estudia amb Harvard la nutrició saludable a l’empresa
Seat estudia amb Harvard la nutrició saludable a l’empresa

Seat estudia amb Harvard la nutrició saludable a l’empresa

0
0
Seat, Harvard, coneixement, medicina saludable, salut, alimentació saludable, seguretat laboral
Seat i Harvard col·laboraran

Seat i la Universitat de Harvard inicien un camí conjunt de col·laboració en matèria de nutrició saludable.

El professor de Harvard i director del programa de l’especialitat de Medicina del Treball Stefanos N. Kales s’ha reunit amb el president de la marca catalana Luca de Meo, i el vicepresident de Recursos Humans, Xavier Ros, amb l’objectiu d’impulsar una aliança per realitzar un projecte d’investigació conjunt sobre salut laboral i nutrició saludable relacionat amb la dieta mediterrània. A més, aquesta unió permetrà crear en el futur un programa de post-doctorats en l’especialitat de medicina del treball sota la supervisió de professors de la prestigiosa universitat.

Durant la trobada, Kales ha assenyalat que “unir-se a Seat és una oportunitat de crear noves línies d’investigació i col·laboració que podran analitzar com millorar la salut, el benestar personal i, alhora, la productivitat”.

Segons Xavier Ros, vicepresident de Recursos Humans de la marca, “col·laborar amb una institució tan presitigiosa com Harvard és una ocasió única per a nosaltres. Compartim l’objectiu de buscar noves vies per fomentar el benestar dels més de 14.000 treballadors de la companyia i, per això, impulsar la investigació és essencial “.

Seat vol promocionar-se com una companyia saludable i que té cura de la salut dels seus treballadors. Té en plantilla 31 metges, ambulàncies i equip d’urgències.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *