1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat i Cosmopolitan s’alien per dissenyar el nou Mii
Seat i Cosmopolitan s’alien per dissenyar el nou Mii

Seat i Cosmopolitan s’alien per dissenyar el nou Mii

0
0
Les dues dones que dirigiran el Mii by Cosmopolitan
Les dues dones que dirigiran el Mii by Cosmopolitan

Seat i Hearst Magazines International s’han unit per crear una edició especial limitada del Mii, el model urbà de la marca automobilística. El nou Mii by Cosmopolitan s’està cocreant de la mà dels dissenyadors de SEAT i dels editors i les lectores de la revista. El nou cotxe es desvetllarà el proper 15 de setembre a Londres a la #Fashfest de Cosmopolitan, un festival de moda de cinc dies centrat en el consumidor.

Seat i la revista femenina per a joves més venuda al món van iniciar la col·laboració en aquest projecte a principis de 2015. Cosmopolitan, l’autoritat en l’estil de vida de les dones joves, es va unir a la marca catalana per desenvolupar un cotxe que connecti amb la dona d’avui. En els últims 18 mesos, l’equip creatiu global de Cosmopolitan, editors regionals i lectores de la revista a tot Europa han proporcionat informació i comentaris per perfilar el disseny i els acabats del Mii i han ajudat en el desenvolupament d’accessoris específics inclosos en el nou model.

El Mii by Cosmopolitan “connecta plenament amb els valors de les dues companyies i estarà dirigit a dones joves o joves d’esperit interessades en la moda i la bellesa que aspiren a l’èxit, tenen una vida social activa i saben el que volen”. Aquesta edició especial prendrà el relleu del reeixit Seat Mii by Mango, que es va llançar en 2014.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *