1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat i Orange uneixen esforços en pro del cotxe connectat
Seat i Orange uneixen esforços en pro del cotxe connectat

Seat i Orange uneixen esforços en pro del cotxe connectat

0
0
Seat i Orange 'partners' estratègics
Seat i Orange ‘partners’ estratègics

Seat i Orange han signat un acord que té com a objectiu potenciar nous avenços en el desenvolupament i ús del cotxe connectat, així com establir les bases d’una col·laboració conjunta en diferents àrees de treball.

En aquest sentit, el conveni se centra en tres eixos principals d’actuació: millorar l’experiència dels ocupants en el vehicle desenvolupant innovacions del cotxe connectat, apropar l’experiència digital de la llar o l’oficina als usuaris del cotxe i la posada en marxa de un programa de fidelització que promogui l’ús recurrent d’aquelles noves solucions de connectivitat i mobilitat que llancin al mercat.

Llançament de nous projectes

Entre les diferents iniciatives sobre la digitalització del vehicle que es duran a terme amb aquesta aliança, destaca el llançament d’un projecte que buscarà solucions encaminades a convertir el vehicle en la segona llar digital de l’usuari. L’objectiu és que el conductor i tots els seus ocupants puguin integrar algunes de les seves activitats diàries de la forma més segura i eficient mentre estan al cotxe.

A més, les parts treballaran per proporcionar serveis d’oci i entreteniment per a ser gaudits pel conductor i la resta de passatgers, amb l’objectiu que aquests disposin de la millor experiència digital en qualsevol moment i lloc i convertir així l’experiència del viatge en alguna cosa única. Continguts musicals, audiovisuals i formatius seran les primeres propostes d’aquesta col·laboració, sempre garantint la màxima seguretat dels ocupants.

Promovent l’adaptació al cotxe connectat

A més de desenvolupar noves aplicacions digitals per al vehicle, les dues empreses s’han marcat la fita de treballar en la generació d’iniciatives que promoguin l’ús d’aquestes noves funcionalitats. En aquest sentit, Seat i Orange buscaran dur a terme un programa creuat de fidelització i ús recurrent de totes aquelles solucions de connectivitat i mobilitat que es llancin al mercat al voltant del cotxe connectat.

Tot això per establir un pla d’incentius que, a través de descomptes en compres, premis i regals, contribueixi a incrementar la lleialtat dels usuaris en la seva adaptació a la nova realitat digital del vehicle. Així mateix, seguint amb la missió de facilitar l’adequació del conductor als nous serveis, Seat farà servir el ‘Big Data’ d’Orange per oferir productes que s’ajustin al màxim a les necessitats de l’usuari.

Nou ‘partner’ estratègic en un projecte clau per a la marca

Amb la signatura d’aquest conveni, Seat i Orange guanyen un nou ‘partner’ estratègic en el seu compromís de promoure la connectivitat al cotxe. D’aquesta manera, Orange se suma a altres grans companyies que han apostat per associar la seva tecnologia als cotxes de la marca catalana.

Bon exemple d’això és la cooperació amb Amazon per incorporar Alexa, l’assistent intel·ligent per veu, als vehicles Seat, o la implantació de Waze, el sistema de navegació de Google en els cotxes de la marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *