Seat inverteix 5.000 milions a Martorell

Seat invertirà 5.000 milions d’euros en els pròxims 5 anys a la planta de Martorell per construir nous models de vehicles elèctrics. El model “el-Born”, desenvolupat a Barcelona i fabricat a Alemanya, no arribarà al mercat fins l’any vinent.

El president de la companyia, Carsten Isensse, ha explicat aquest dimecres que, amb aquesta inversió, la firma es prepara per desenvolupar a la planta de Martorell nous models elèctrics a partir del 2025 i adverteix que per garantir el futur de la indústria, cal col·laboració dels governs centrals, regional i local, tant en inversions com en infraestructures elèctriques, energies renovables i estimuls per a la compravenda de vehicles elèctrics.

Isensee ha anunciat que preveu la contractació de més de 150 persones per treballar al Seat:Code, el centre de desenvolupament de software que s’ubicarà a la Rambla de Barcelona.

Seat ha anunciat que llançarà el nou model el-Born sota la marca Cupra 

L’el-Born és un cotxe dissenyat i desenvolupat totalment a Barcelona que es fabricarà a Zwickau, a Alemanya, i arribarà al mercat l’any que ve. Es va presentar a la fira del Ginebra sota la marca Seat, però finalment es comercialitzarà sota la marca Cupra.

Cupra llançarà al mercat el Formentor abans de final d’any, després del León familiar.

La companyia també ha confirmat que la marca estrenarà dijous, a Barcelona, Seat Mó, un nou servei de lloguer per a l’eScooter 125 i el patinet elèctric eKickScooter65. Amb la subscripció a un sistema de sharing es podrà accedir a  aquest vehicles elèctrics per dies, setmanes o mesos.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=-QPfz39Kico&feature=emb_logo

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Toyota Aygo i Toyota Yaris: la millor opció per a la ciutat, ara molt més accessible

Toyota Aygo i Toyota Yaris: la millor opció per a la ciutat, ara molt més accessible

La mobilitat urbana és clau per al desenvolupament de les ciutats

Posterior
L’El-Born, el primer model 100% elèctric de CUPRA

L’El-Born, el primer model 100% elèctric de CUPRA

El nou model es fabricarà a la planta alemanya de Zwickau, augmentarà el marge

També et pot interessar
Total
0
Share