1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat León i Mii, amb gas natural com a combustible
Seat León i Mii, amb gas natural com a combustible

Seat León i Mii, amb gas natural com a combustible

0
0

Seat continua amb el seu compromís per fabricar automòbils respectuosos amb el medi ambient i presenta els nous León TGI i Mii Ecofuel desenvolupats per funcionar amb gas natural comprimit (GNC). Ja estan disponibles en els concessionaris i són els primers de la marca equipats amb un motor GNC.
Seat Leon GNC

El nou motor 1.4 turboalimentat amb injecció directa del León TGI funciona amb gasolina o gas natural comprimit. Amb unes xifres de consum de GNC increïblement baixes i els seu menor consum de combustible, el Seat León TGI és un dels vehicles més econòmics del mercat. Genera 110 CV i 200 Nm, accelera de 0 a 100 km/h en 10,9 segons i arriba als 194 km/h. En mode exclusivament GNC, l’autonomia és d’uns 400 quilòmetres amb un consum ponderat de 3,5 kg de GNC als 100 quilòmetres. En mode gasolina presenta una autonomia addicional de 900 quilòmetres.

Igual que el Mii, en la seva variant de gasolina, la versió Ecofuel presenta un motor de tres cilindres amb 999 cm3. En la versió GNC, el compacte propulsor genera 68 CV i 90 Nm, amb un consum ponderat de 2,9 kg de GNC per cada 100 km. El motor del nou Seat Mii Ecofuel ha estat dissenyat específicament per funcionar amb GNC però també s’adapta a la gasolina sense plom. Amb el dipòsit de GNC ple (10 Kg) l’autonomia és de 380 quilòmetres i esgotant el dipòsit addicional de gasolina (11 litres) s’arriba fins als 600 km. El preu del Mii Ecofuel està a partir de 12.240 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *