1. Home
  2. Cotxes
  3. Seat León ST 4Drive, versàtil en tots els terrenys
Seat León ST 4Drive, versàtil en tots els terrenys

Seat León ST 4Drive, versàtil en tots els terrenys

0
0

Amb la incorporació de les versions ST 4Drive, la gamma del Seat León augmenta la seva oferta amb nous models equipats amb tracció integral.

Seat León ST 4Drive

El nou Seat León ST 4Drive incorpora el sistema Haldex de cinquena generació controlat electrònicament que permet disposar de la màxima adherència encara que les condicions de l’asfalt siguin adverses. Amb accionament hidràulic i control electrònic, aquest sistema reacciona ràpidament a totes les situacions de conducció. Cal destacar que treballa en combinació amb l’autoblocant electrònic XDS, que millora la tracció i el pas per corba.

La tracció a les quatre rodes del León ST 4Drive està associada amb dos motors TDI de 105 i 150 CV, ambdós amb caixa de canvis manual de 6 velocitats.

Juntament amb els motors TDI d’última generació i la tracció integral amb control electrònic intel·ligent, el León ST 4Drive presenta un ampli ventall de solucions tecnològiques. El sistema de control de tracció dinàmic EDS, el ja mencionat autoblocant electrònic XDS, el control electrònic d’estabilitat ESC i el fre multicol·lisió proporcionen la màxima seguretat. Així mateix s’ofereixen més dispositius d’alta tecnologia a nivell opcional com els llums de LEDs integrals, el control de velocitat adaptatiu ACC amb assistent de frenada d’emergència, el detector de somnolència i l’assistent de sortida involuntària de carril.

Tres són les versions disponibles del Seat León ST 4Drive. El model impulsat amb el motor 1.6 TDI de 105 CV s’ofereix amb l’acabat Style, mentre que en les versions equipades amb el propulsor 2.0 TDI de 150 CV es pot escollir entre l’acabat Style i l’esportiu FR.

Els preus van des dels 25.200 euros del Seat León ST 4Drive 1.6 TDI CR de 105 CV amb l’acabat Style fins als 27.870 euros del ST 4Drive 2.0 TDI CR de 150 CV amb l’acabat FR.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *