1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat llança la primera App compatible amb CarPlay
Seat llança la primera App compatible amb CarPlay

Seat llança la primera App compatible amb CarPlay

0
0
Primera app compatible amb CarPlay (Foto: Seat)
Primera app compatible amb CarPlay (Foto: Seat)

Seat ha llançat la primera app pròpia compatible amb CarPlay. L’aplicació Seat DriveApp, programada per a IOS, ja està disponible a l’App Store i permet veure i gestionar des de la pantalla de l’automòbil el contingut de l’app d’un iPhone. L’app ja està disponible a Espanya i en les pròximes setmanes arribarà a la resta de mercats en què la marca catalana hi té presència.

Amb la DriveApp, els conductors poden conèixer amb tota mena de detalls l’estat del vehicle per facilitar l’experiència al volant. En aquest sentit, indica, per exemple, les revisions pendents del cotxe el nivell de pressió dels pneumàtics o les ofertes que ofereixen els concessionaris més propers.

L’aplicació s’ha desenvolupat íntegrament en el Centre Tècnic de la marca, el motor tecnològic de la multinacional automobilística que està impulsant la connectivitat. Seat vol liderar la creació d’un ecosistema de mobilitat i passar de ser una empresa centrada en la fabricació i comercialització de vehicles a un proveïdor de serveis de mobilitat.

La marca ja ofereix la tecnologia FullLink per CarPlay compatible amb iPhone i per Android en tots els seus models a través de la gamma Connect.

Seat assegura que va ser la primera empresa a llançar al mercat la tecnologia d’Integració de Smartphones compatible amb iOS (CarPlay), Android (AndroidAuto) i MirrorLink i en els últims dos anys ha participat al Mobile World Congress de Barcelona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *