1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat llança un servei de mobilitat compartida pels seus treballadors
Seat llança un servei de mobilitat compartida pels seus treballadors

Seat llança un servei de mobilitat compartida pels seus treballadors

0
0
Seat aposta per la mobilitat compartida
Seat aposta per la mobilitat compartida

Seat llançarà un servei de mobilitat compartida per als seus treballadors en el marc del projecte Connected Sharing que la marca ha presentat al Smart City Expo World Congress de Barcelona

Aquest projecte integrarà diferents solucions de transport basades en el carsharing i el transport compartit. D’aquesta manera permetrà l’ús de la flota corporativa de cotxes quan aquests no estiguin operatius, a més de l’intercanvi de vehicles entre particulars i la possibilitat que els empleats puguin compartir-los en els seus desplaçaments.

A més, també ha mostrat l’aplicació Digital Sharing. Aquesta app, pensada per a entorns d’economia col·laborativa (peer-to-peer sharing), presenta la possibilitat de cedir un cotxe entre particulars i en entorns corporatius a través d’una aplicació que funciona com una clau digital.

L’objectiu d’ambdós projectes és avançar en el desenvolupament de solucions que facilitin compartir el vehicle

Innovacions tecnològiques

A aquests projectes, se’ls suma la resta d’innovacions tecnològiques que Seat ha presentat en aquesta edició de ‘Smart City Expo, com l’Ateca Smart City Car i l’aplicació Parkfinder, un projecte pioner que facilita la recerca d’aparcament, o noves modalitats de pagament seamless.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *