1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat obre la convocatòria de 60 noves places de FP dual
Seat obre la convocatòria de 60 noves places de FP dual

Seat obre la convocatòria de 60 noves places de FP dual

0
0

L’Escola d’Aprenents de Seat ha obert fins al 31 de maig el període de preinscripció del curs 2014 -2015.

FP Dual Seat

Els joves interessats a formar part del centre de formació de la companyia automobilística podran presentar la seva sol·licitud per optar a una de les 60 places, 30 en el mòdul de Mecanitzat i 30 més en el mòdul de Manteniment Electromecànic d’Instal·lacions a través de la pàgina web: http://seatjobs.seat.es/escuela-de-aprendices-de-seat/.

El curs 2014 – 2015 serà el tercer any acadèmic impartit amb el sistema de formació dual basat en el model alemany, que combina formació teòrica i pràctica a l’escola amb treball a les plantes de producció de la companyia. Amb aquest pla docent, que suma 4.625 hores al llarg de tres cursos, els estudiants firmen un contracte laboral de formació i aprenentatge que els permet cotitzar a la Seguretat Social i percebre una remuneració mensual en base a les pràctiques que realitzen a l’empresa. Els alumnes que superin els tres cursos tindran la possibilitat d’incorporar-se a la plantilla amb un contracte indefinit. A més, totes les despeses de l’ensenyament van a càrrec de l’empresa.

Com cada any, el procés de selecció de candidats constarà de tres fases: proves psicotècniques, entrevista personal i avaluació de l’expedient acadèmic. Els requisits imprescindibles exigits per a optar a una de les places ofertes són haver nascut entre el 1994 i el 1998 i tenir completada l’Educació Secundària Obligatòria o una titulació equivalent en formalitzar la matricula.

Els interessats podran conèixer les instal·lacions i ampliar informació sobre els estudis a la jornada de portes obertes que ha organitzat l’escola pel proper dissabte 26 d’abril de 9:00 a 13:00 h (Passeig de la Zona Franca, 53 – 55, Barcelona)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *