1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat porta al MWC seus plans de mobilitat
Seat porta al MWC seus plans de mobilitat

Seat porta al MWC seus plans de mobilitat

0
0
Foto: Seat
Foto: Seat

Seat ha revelat al Mobile World Congress de Barcelona la visió de la companyia sobre el futur de la conducció, en un ecosistema digital que facilita una nova relació entre el cotxe, l’usuari i el seu entorn.

El president de la marca, Luca de Meo, ha presentat les principals novetats de la companyia en l’àmbit de la connectivitat, i ha anunciat que els vehicles de la marca d’incorporar aquestes innovacions a partir de 2018 i 2019.

Previsions de trànsit en temps real, recomanacions en ruta (restaurants, botigues, serveis, etc.) i suggeriments en funció de modificacions en l’agenda del conductor són algunes d’aquestes novetats. Després d’escollir les preferències al mòbil, els visitants poden pujar a un impactant simulador que els permet experimentar com serà la conducció del futur.Hi estaca un assistent predictiu, que ajuda el conductor a optimitzar el seu temps, anticipant les seves necessitats i oferint suggeriments automàticament en funció del context, fins i tot abans que l’usuari estigui al cotxe.

Seat aposta per la connectivitat

De les tres megatendències de futur del sector automobilístic (electrificació, cotxe autònom i cotxe connectat), Seat està apostant per la connectivitat per posicionar-se davant els reptes dels propers anys. La marca catalana vol convertir-se en ‘front-runner’ en connectivitat del vehicle, i per això està creant un ecosistema digital amb el qual personalitzar i potenciar l’experiència de l’usuari.

Entre les novetats en relació a les funcions ‘on-demand’, s’inclou un concepte ampliat de navegació predictiva, respecte a la navegació en temps real, que prediu els embussos abans que es formin per poder suggerir alternatives. Els sistemes en què treballa la companyia creuaran les dades de trànsit en temps real amb factors com, per exemple, les hores d’entrada i sortida de les escoles, el trànsit previst davant la celebració de grans esdeveniments o les condicions meteorològiques.

Metropolis: Lab Barcelona, al Pier01

Un dels nous espais des del qual Seat investigarà sobre mobilitat serà el Metropolis: Lab Barcelona, el sisè centre internacional d’investigació del Grup Volkswagen i que es posarà en marxa aquest mes d’abril.

Durant el primer any, treballaran en ell 23 especialistes, entre enginyers, desenvolupadors i científics de dades. Crearan programari i algoritmes relacionats amb serveis de mobilitat, a partir de les dades obtingudes del vehicle, de la ciutat de Barcelona com a Smart City i dels moviments dels vianants. L’objectiu d’aquests nous serveis serà facilitar una interacció més segura i eficient entre les persones i els vehicles en entorns urbans. L’equip del Metropolis: Lab Barcelona s’ampliarà en els propers anys fins arribar a una plantilla de 50 professionals altament qualificats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *