1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat posa en circulació una flota de prototips eMii elèctrics
Seat posa en circulació una flota de prototips eMii elèctrics

Seat posa en circulació una flota de prototips eMii elèctrics

0
0

Seat ha posat en circulació la flota de prototips eMii elèctrics amb la qual inicia el servei de carsharing dirigit als prop de 1.000 trebaladors i treballadores del Metropolis: Lab Barcelona i del Pier 01 Barcelona Tech City.

Mobilitat sostenible: “És pràctic i ideal per a la ciutat. L’agafo normalment per anar a reunions dins de Barcelona. Al retornar-lo, un altre treballador el pot reservar “, comenta Sergi Vila, responsable d’Operacions i Finances del Seat Metropolis: Lab Barcelona i usuari habitual dels eMii.

En un sol clic: A través d’una aplicació mòbil, els usuaris poden reservar un cotxe de la flota. “Es selecciona el dia, el cotxe i les hores que es necessita el vehicle i … llest!”, Afegeix Vila. En fer la sol·licitud, el sistema envia una clau digital que permet a l’usuari “accedir al cotxe amb un sol clic, sense necessitat de clau física”, comenta mentre obre el cotxe. En definitiva, “és un sistema molt fàcil i intuïtiu”, assegura.

160 quilòmetres per davant: Després tornar el cotxe a l’aparcament, Sergi connecta el vehicle a la presa de corrent. “La càrrega és senzilla” i les bateries, situades a la zona en què tradicionalment estaria instal·lat el dipòsit de gasolina, es carreguen en 8 hores en els punts de recàrrega lenta. El temps es redueix a 35 minuts en els de recàrrega ràpida. Un cop completat el procés, l’eMii té una autonomia total de 160 quilòmetres.

Compartir: Es calcula que cap a 2025 hi haurà més de 36 milions d’usuaris que utilitzen els serveis de cotxe compartit. “S’ha passat de voler tenir en propietat a, simplement, voler utilitzar els béns, com un servei”, comenta Vila mentre circula per Barcelona. Per aquest motiu és important “apostar per projectes per promoure l’ús de cotxes compartits”.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *