1. Home
  2. Actualitat
  3. Seat revalida el certificat Top Employer
Seat revalida el certificat Top Employer

Seat revalida el certificat Top Employer

0
0
Seat gana el TopEmployers
Seat gana el TopEmployers

Seat ha tornat a ser reconeguda amb el certificat ‘Top Employer‘. La companyia ha obtingut, per quart any consecutiu, aquest segell que avalua a nivell mundial a les empreses que ofereixen millors condicions de treball.

La distinció ‘Top Employer’ 2018 acredita a la marca com una de les millors companyies per treballar a l’Estat Espanyol. i que promou el desenvolupament personal i professional dels seus empleats.

Anàlisi de més de 600 pràctiques

L’anàlisi internacional dut a terme anualment per Top Employers Institute, analitza de manera detallada més de 600 pràctiques en diversos camps com l’estratègia de talent, la planificació de plantilla, l’aprenentatge i desenvolupament, la gestió de carrera i successió o la compensació i beneficis , entre d’altres. Les empreses participants en el procés de certificació han de superar un exigent procés analític i assolir els nivells requerits. El procés ha validat un any més les excel·lents condicions de Seat i amb una puntuació superior a edicions anteriors, segons apunta l’organització.

Més de 14.600 treballadors

Amb una plantilla que ja arriba als 14.672 treballadors, Seat és l’ocupador més gran del sector a L’Estat Espanyol. La companyia va invertir el 2017 en formació un total de 17 milions d’euros, demostrant la importància que té aquest aspecte per a l’empresa. Iniciatives com l’Escola d’Aprenents de Seat, l’única escola corporativa que porta més de 60 anys formant professionals, són un exemple de l’aposta per la formació i la generació d’ocupació.

A Seat el 97% dels treballadors disposa de contracte indefinit. El 21% del total de la plantilla està compost per dones i el 25% per Millenials. Un 34% dels empleats s’acull a la flexibilitat horària.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *