SEGURETAT INNOVADORA

Amb un conjunt de tecnologies de seguretat i de confort, el CUPRA Formentor permet viure el dia a dia de la forma més dinàmica possible amb la màxima seguretat.

Text: Albert Alsina / Fotos: CUPRA

A banda de ser un dels models estèticament més transgressors dels últims temps, el Formentor també s’ha convertit en un dels més segurs del segment. I tot això és gràcies als diversos sistemes del vehicle (que utilitzen les dades subministrades per un conjunt de sensors integrats) per aconseguir uns assistents que s’encarreguen de mantenir el cotxe i els seus ocupants intactes. Els més destacats són el Control de Creuer Adaptatiu Predictiu (ACC), l’Assistent de Viatge, l’Assistent Lateral, el sistema d’alerta de trànsit posterior quan sortim d’un aparcament i l’Assistent d’Emergència.

El Control de Creuer Adaptatiu Predictiu ubica el Formentor a la ruta i les dades del GPS que subministra des del sistema de navegació, li permet ajustar la velocitat segons la configuració de la carretera i les diverses zones per on circula. O per exemple, l’Assistent de Viatge utilitza la informació de l’ACC i de l’Assistent de canvi de carril involuntari per mantenir de forma activa el cotxe dins del carril, i ajustar la velocitat al flux de trànsit en temps real, obtenint una conducció assistida a velocitats de fins a 210 km/hora.

I un dels més destacats és l’Assistent d’Emergència, que garanteix que el conductor es mantingui centrat en la conducció sense distreure’s, avisant-lo amb advertències visuals i acústiques… I si el conductor no respon, el mateix sistema permet iniciar uns tocs al fre per arribar, si fes falta, a aturar-lo per complet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
PRESTACIONS ELEVADES

PRESTACIONS ELEVADES

El CUPRA Formentor disposarà d’una àmplia gamma de motors, incloent versions

Posterior
Afectacions circulatòries al carrer del Migdia de Girona a causa dels treballs d’asfaltatge

Afectacions circulatòries al carrer del Migdia de Girona a causa dels treballs d’asfaltatge

El diumenge 29 de novembre, a partir de les 9 h i fins a última hora de la tarda

També et pot interessar
Total
0
Share