SEGURETAT INNOVADORA

Amb un conjunt de tecnologies de seguretat i de confort, el CUPRA Formentor permet viure el dia a dia de la forma més dinàmica possible amb la màxima seguretat.

Text: Albert Alsina / Fotos: CUPRA

A banda de ser un dels models estèticament més transgressors dels últims temps, el Formentor també s’ha convertit en un dels més segurs del segment. I tot això és gràcies als diversos sistemes del vehicle (que utilitzen les dades subministrades per un conjunt de sensors integrats) per aconseguir uns assistents que s’encarreguen de mantenir el cotxe i els seus ocupants intactes. Els més destacats són el Control de Creuer Adaptatiu Predictiu (ACC), l’Assistent de Viatge, l’Assistent Lateral, el sistema d’alerta de trànsit posterior quan sortim d’un aparcament i l’Assistent d’Emergència.

El Control de Creuer Adaptatiu Predictiu ubica el Formentor a la ruta i les dades del GPS que subministra des del sistema de navegació, li permet ajustar la velocitat segons la configuració de la carretera i les diverses zones per on circula. O per exemple, l’Assistent de Viatge utilitza la informació de l’ACC i de l’Assistent de canvi de carril involuntari per mantenir de forma activa el cotxe dins del carril, i ajustar la velocitat al flux de trànsit en temps real, obtenint una conducció assistida a velocitats de fins a 210 km/hora.

I un dels més destacats és l’Assistent d’Emergència, que garanteix que el conductor es mantingui centrat en la conducció sense distreure’s, avisant-lo amb advertències visuals i acústiques… I si el conductor no respon, el mateix sistema permet iniciar uns tocs al fre per arribar, si fes falta, a aturar-lo per complet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Anterior
PRESTACIONS ELEVADES

PRESTACIONS ELEVADES

El CUPRA Formentor disposarà d’una àmplia gamma de motors, incloent versions

Posterior
Afectacions circulatòries al carrer del Migdia de Girona a causa dels treballs d’asfaltatge

Afectacions circulatòries al carrer del Migdia de Girona a causa dels treballs d’asfaltatge

El diumenge 29 de novembre, a partir de les 9 h i fins a última hora de la tarda

També et pot interessar
Total
0
Share