1. Home
  2. Actualitat
  3. S’entrega el Toyota Aygo que es va sortejar per la campanya de Nadal a Platja d’Aro
S’entrega el Toyota Aygo que es va sortejar per la campanya de Nadal a Platja d’Aro

S’entrega el Toyota Aygo que es va sortejar per la campanya de Nadal a Platja d’Aro

0
0
Moment del sorteig en què es tria la butlleta del Toyota Aygo
Moment del sorteig en què es tria la butlleta del Toyota Aygo

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha adjudicat els tres premis de la segona edició de la campanya de promoció turística i comercial ‘Gran Sorteig de Nadal’ i que entre d’altres va sortejar un Toyota Aygo.

En un acte davant de notari s’ha certificat la validesa de la tria entre les més de 25.000 butlletes participants provinents de més d’un centenar de comerços locals adherits a la campanya.

L’afortunada amb el Primer Premi, consistent en un cotxe model Toyota Aygo i també en milers d’euros en regals que conté en el seu interior  ha estat Elisenda Carrera d’Aiguafreda, amb el butlleta número 11.765 lliurada a la Llibreria G94.

El Segon Premi, format per una bicicleta elèctrica i un conjunt de regals ha recaigut en Sandra Vergeli de Platja d’Aro, amb la butlleta número 6.770 lliurada a Regal d’Aro.

El Tercer Premi, consistent en un cap de setmana al municipi i també un conjunt de regals, correspon a Catalin Capraru de Palafrugell amb la butlleta número 21.793 lliurada a la sabateria infantil Passets.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *