1. Home
  2. Actualitat
  3. Sèrie Park Lane del MINI Countryman
Sèrie Park Lane del MINI Countryman

Sèrie Park Lane del MINI Countryman

0
0

P90174360Estrena mundial al Saló Internacional de l’Automòbil 2015 de Ginebra del MINI Countryman Park Lane,  nou model d’edició especial, exclusiu disseny i bon dotat en equipament. Estarà disponible a partir del pròxim estiu amb quatre motors i, opcionalment, amb sistema de tracció total MINI All4.

El disseny inconfusible, l’extraordinària qualitat, la variabilitat exemplar de l’habitacle i el plaer de conduir un MINI, també més enllà de carreteres asfaltades, són qualitats úniques en aquest segment automobilístic, capaços de satisfer els criteris més exigents i variats que els clients plantegen en relació amb la mobilitat urbana i interurbana. Satisfent aquesta demanda, el MINI Countryman ha aconseguit establir-se al mercat com automòbil versàtil de inconfusible estil individual. Aquestes qualitats especials, sense parangó en el mercat, ara se subratllen mitjançant un model d’edició especial. Gràcies al seu expressiu disseny i els seus colors específics, així com al seu equipament d’alta qualitat, el MINI Countryman Park Lane és autèntica expressió de múltiple plaer de conduir un automòbil pertanyent al segment de cotxes compactes.

P90174361El MINI Countryman Park Lane manifesta la seva gran qualitat i caràcter específic a primera vista, causa del seu disseny i als colors especialment concebuts per a aquest model. El color de la carrosseria Earl gris metal·litzat es combina amb el sostre i les carcasses dels miralls retrovisors de color Oak vermell, que s’estrena en aquest model. I si ho desitja el client, el cotxe pot portar franges esportives Sport Stripes sobre el capó, i amb aquest mateix color en la porta posterior i les parts laterals inferiors. Els marcs cromats característics de les llums intermitents laterals, coneguts sota la denominació Side Scuttles, també estan proveïts d’un element incrustat de color Oak Red. El MINI Countryman Park Lane aconsegueix expressar un caràcter esportiu clàssic amb les seves llandes d’aliatge lleuger de 18 polzades de color gris fosc, amb el seu acabat exterior corresponent al sistema de tracció total MINI All4, és a dir, amb faldons davanter i posterior de color platejat, així com amb faldons laterals d’aquest mateix color.

P90174380Els emblemes exclusius que inclouen la denominació Park Lane s’aprecien en els Side Scuttles de les llums intermitents laterals, en la superfície del tauler d’instruments i en els llistons embellidors dels llindars de les portes. Dins l’habitacle, també el color Oxid Silver dels llistons decoratius de les portes i del llistó embellidor del quadre de comandament, així com el color gris Cross Stripe Grey utilitzat en els marcs laterals de la consola central, han sigut concebuts exclusivament per al MINI Countryman Park Lane . Juntament amb el color Carbon Black dels revestiments de les portes i de la consola central, es crea un ambient esportiu i selecte a l’interior del cotxe.

(03.03.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *