1. Home
  2. Actualitat
  3. Set mesures per reduir les emissions de CO2 provocades pels vehicles
Set mesures per reduir les emissions de CO2 provocades pels vehicles

Set mesures per reduir les emissions de CO2 provocades pels vehicles

0
0

La recent conferència mundial del clima de París ha posat damunt la taula la necessitat de reduir les emissions de CO2, i una de les fonts més importants d’aquestes emissions són els vehicles. L’Associació Nacional de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac), ha presentat un Pla de Mobilitat Sostenible i Eficient per intentar ajudar en aquesta reducció de CO2.

Foto: Jensbn / Wikimedia Commons
Foto: Jensbn / Wikimedia Commons

El Pla que presenta Anfac proposa que qualsevol desenvolupament o esquema de mobilitat abasti tres punts: dimensió mediambiental, dimensió econòmica i dimensió social. Les set mesures que proposa Anfac són: Categorització dels Vehicles.

  • Protocols d’actuació en les ciutats davant episodis d’alta contaminació.
  • Renovació del parc circulant.
  • Impuls a les tecnologies alternatives
  • Economia Col·laborativa. Car Sharing.
  • Canvis fiscals.
  • Incentivar el transport col·lectiu d’empresa.

Segons l’entitat, l’aplicació d’aquestes set mesures reduiria en més d’un 70% les emissions a l’atmosfera i afavoriria una activitat econòmica important a l’entorn de les ciutats.

Aquest Pla té un efecte progressiu, ja que a mesura que es vagin introduint vehicles més nous al parc, aquests impactes s’incrementen de manera exponencial, netejant l’aire de les nostres ciutats i millorant l’activitat econòmica en les mateixes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *