1. Home
  2. Cotxes
  3. Set places per al Nissan e-NV200
Set places per al Nissan e-NV200

Set places per al Nissan e-NV200

0
0

Nissan ha anunciat que pròximament s’incorporarà a la seva gamma de cotxes elèctrics la versió de set places de l’e-NV200.

e-NV200Aquesta versió es configura amb dos seients davanters, tres a la fila central i dos més a la tercera fila. Tant la segona com la tercera fila es poden plegar per augmentar la capacitat de càrrega cosa que converteix a aquest nou vehicle en una variant molt versàtil tant per a un ús professional com privat. La segona fila s’abat cap endavant mentre que la tercera es plega lateralment creant així un espai de 2,94 metres cúbics de capacitat de càrrega, més que suficient per transportar tres bicicletes sense necessitat de desmuntar les rodes. Amb les tres files de seients al seu lloc, la capacitat de maleter és de 443 litres que pot arribar fins als 870 litres si mesurem la capacitat fins al sostre.

Per augmentar el confort dels passatgers, la versió de set places està equipada amb aire condicionat posterior per assegurar una temperatura més equilibrada en tot l’habitacle.

e-NV200 (2)El nou model està disponible amb el sistema de recàrrega ràpida CHAdeMO, que dóna accés a la més àmplia xarxa de carregadors ràpids d’Europa amb més de 1.500 punts.

El Nissan e-NV200 de set places estarà disponible tant en versió Combi com amb l’acabat Evalia, per a passatgers, i les comandes podran realitzar-se a partir del mes d’abril.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *