1. Home
  2. Actualitat
  3. S’han complert tots els objectius de ‘El Desert dels Nens 2014’
S’han complert tots els objectius de ‘El Desert dels Nens 2014’

S’han complert tots els objectius de ‘El Desert dels Nens 2014’

0
0

Èxit del desè aniversari de ‘El Desert dels Nens’ , que ha tornat a Espanya després d’una intensa setmana en què la llarga caravana de 63 vehicles, encapçalada pels Hyundai ix35 i Santa Fe, ha recorregut més de 2.000 km per Marroc repartint il·lusió en forma de material de tot tipus.

Exit desert dels nens

Una edició que ha marcat un rècord de participació, ja que ha reunit a 202 persones, de les quals 55 eren nens d’edats compreses entre els 5 i els 14 anys i que han viscut una experiència irrepetible.

També en el lliurement de material s’ha batut el rècord anterior, ja que en el camió d’Aquarius no hi cabia res més quan van sortir d’Espanya. Amb un constant degoteig diari d’entregues en diferents escoles i associacions locals, en aquesta desena edició de ‘El Desert dels Nens’ la caravana ha recalat en més de 10 localitats, algunes de les quals tenien els carrers tan estrets que van obligar a baixar el material del camió i a carrega’l en els Hyundai per poder realitzar les entregues.

L’edició desè aniversari també ha marcat un nou rècord en la indispensable aportació de la Fundació Alain Afflelou. Les quatre òptiques, que viatjaven en un cridaner i molt esperat Hyundai iX35 de color vermell, van realitzar un total de 507 revisions. Un treball que ajudarà a millorar la qualitat de vida de molts homes, dones i nens ja que 255 de les persones a les quals es va revisar la vista necessitaven unes ulleres que els seran lliurades pròximament .

L’aventura de ‘El Desert dels Nens’ també ha viscut moments emotius, com la col·locació de la primera pedra al Centre Multifunció d’Ouzina, un centre que es construirà gràcies a les aportacions econòmiques dels socis de l’Associació Desert Nens i que servirà per revitalitzar aquesta petita població ubicada al mig del desert i a la qual només s’hi accedeix per pistes.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *