1. Home
  2. Actualitat
  3. Shell et porta a les 24 hores d’automobilisme
Shell et porta a les 24 hores d’automobilisme

Shell et porta a les 24 hores d’automobilisme

0
0

Aturar-se en una estació de servei Shell, pot ser l’inici d’un viatge inoblidable. Des del dia 3 d’abril fins al 31 de juny, tots els clients que hagin proveït un mínim de 50 litres de qualsevol dels carburants Shell i que hagin passat la seva targeta de fidelització Shell ClubSmart, optaran a viure en directe les 24 hores de Barcelona d’Automobilisme – Trofeu Fermí Velez, els dies 6 i 7 de setembre de 2014.

Shell Montmeló

Un sorteig davant notari el dia 3 de juliol, revelarà els noms dels 25 guanyadors d’un inoblidable cap de setmana per a dues persones que inclou viatge, hotel, manutenció i trasllats, per poder viure en primera persona aquesta apassionant prova de resistència automobilística des del magnífic Pis Box Shell ubicat a la zona més VIP del “Circuit de Barcelona – Catalunya” a Montmeló.

A més, durant aquest mateix període, tots els clients que proveeixin un mínim de 25 litres de qualsevol carburant Shell i passin la seva targeta Shell ClubSmart participaran automàticament en el sorteig de més de cent mil regals: 7.000 xecs d’estacions de servei Shell de 5 €, 3.000 Epacks de La Vida és Bella i 90.000 lots de 50 punts per bescanviar en el catàleg Shell ClubSmart. Els guanyadors rebran la notícia immediatament perquè la comunicació del premi es fa en el moment de pagament, en el tiquet d’acumulació de punts de la targeta.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *