1. Home
  2. Actualitat
  3. Si voleu veure les últimes innovacions tecnològiques de Renault aneu aquest cap de setmana als seus concessionaris
Si voleu veure les últimes innovacions tecnològiques de Renault aneu aquest cap de setmana als seus concessionaris

Si voleu veure les últimes innovacions tecnològiques de Renault aneu aquest cap de setmana als seus concessionaris

0
0

Durant la Jornada de Portes Obertes organitzada entre el 12 i el 14 de Març, la Xarxa de Concessionaris Renault presentarà les últimes innovacions tecnològiques dels seus models.

Captur

Els clients que s’apropin a les instal·lacions descobriran el més nou en tecnologia i podran realitzar proves dinàmiques dels models de la gamma de la marca francesa. A més, tindran l’oportunitat de comprovar les virtuts del seu alt nivell de connectivitat, destacant el sistema multimèdia integrat R-Link, l’excel·lent sistema àudio Bose i el versàtil doble embragatge EDC, Efficient Dual Clutch, que uneix els beneficis d’una caixa manual amb els d’una caixa de velocitats automàtica.

Per a aquesta ocasió especial, Renault ha volgut oferir al públic una forma molt original de provar els seus models en un entorn d’oci i diversió que inclou la presència de “drones”, de càmeres d’acció “AEE Magicam S71” i ulleres de realitat virtual “Illusion Box”.

A través del minisite específic www.somos-nomadas.es, els internautes es poden registrar amb la finalitat de sol·licitar una prova dinàmica en la Xarxa de Concessionaris Renault, així com consultar la llista de punts de la xarxa adherits a aquesta acció.

Entre els participants es sortejarà un Renault Captur. També hi ha previstos premis instantanis de càmeres Go Pro, subscripcions a Yomvi i altres premis  només pel fet de provar els diferents models de la gamma.

Com a complement, s’han posat en marxa, de manera excepcional, descomptes especials sobre els elements d’alta tecnologia que equipen la gamma Renault.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *