1. Home
  2. Presentacions
  3. ‘Silence’ es roda
‘Silence’ es roda

‘Silence’ es roda

0
0

Una moto Silence 01 rodant per una carretera de corbesText: Sergi Mejías / Fotos: Silence

De tota l’oferta d’escúters elèctrics que podem trobar al mercat, el Silence S01 és la referència, més que el BMW, per preu, per prestacions i facilitat de conducció. Teníem ganes de provar-ho i la veritat és que ha superat amb escreix les expectatives, encara que això sí, no és un model econòmic i val 6.250 euros en promoció.

Dinàmicament funciona com un escúter normal però sense soroll, amb unes bones recuperacions i la velocitat màxima limitada a 100 km / h. Podem triar entre els modes de conducció ECO (45 km / h), City i Sport. Amb el City anem sobrats, fins i tot amb l’ECO i una autonomia de 115 quilòmetres.

Les millors parts del Silence

El millor del Silence S01, a més del comportament dinàmic, és el sistema d’extracció de la bateria ja que es pot treure, i tornar a col·locar molt fàcilment. Al treure-la despleguen unes rodes i disposa d’un mànec telescòpic per a portar-la com un trolley … de 35 quilos de pes. Es carrega entre 5 i 6 hores.

Té gestos de complicitat com poder obrir el seient estrenyent les dues manetes si està sobre el cavallet lateral. I en el buit que trobarem podrem guardar dos cascos integrals. També disposa de connectivitat a través de la pròpia app de Silence i fins i tot compta amb marxa enrere. I es pot portar amb carnet de cotxe i tres anys d’experiència.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Pla

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *