Silence Girona activa el Motosharing 0 emissions a la ciutat

Silence Girona, propietat de Interdiesel S.A., ha engegat conjuntament amb l’Ajuntament de Girona i la pròpia marca fabricant de motos elèctriques la mobilitat urbana motoritzada ecològica per excel·lència, el motosharing. I ho fa amb 25 motos distribuïdes per la ciutat, amb la idea d’ampliar-les fins les 100 unitats.

En un acte celebrat a “La Copa”, amb presència de l’Alcaldessa Marta Madrenas, i el CEO de Silence, Carlos Sotelo, Silence Girona ha presentat aquest nou servei de mobilitat sostenible, que serà gratuït durant Les Fires, però que un cop acabat aquest curt plaç tindrà un preu de 0,26 € el minut, permetent sortir inclús de la zona delimitada denominada com a “geofence”, mantenint bloquejada la moto a un preu de 0,07 € el minut (4,2 euros l’hora), i tornar-la a conduir fins a la zona delimitada de Girona i arribar la ubicació desitjada. Tot aquest procés està marcat per l’App Silence Connected, completament gratuïta, i que és imprescindible per utilitzar aquest servei.

Aquest pràctic sistema de mobilitat que ja s’utilitza a grans capitals europees, no està molt estès en ciutats del tamany com la de Girona, i en aquest cas, serveix de prova pilot perquè Silence vol arribar a més de 150 distribuïdors que ja té arreu d’Europa i dotar-los d’aquest servei en els propers temps.

Per a més informació contactar amb Silence Girona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Afectacions circulatòries amb motiu de les Fires de Sant Narcís

Afectacions circulatòries amb motiu de les Fires de Sant Narcís

A continuació us informem de les afectacions circulatòries durant les Fires:

Posterior
Honda HR-V: Perfecció híbrida

Honda HR-V: Perfecció híbrida

Carregat d’arguments per a convertir-se en el referent de la categoria de

També et pot interessar
Total
0
Share