SILENCE S01: Electromobilitat convincent

Que la mobilitat urbana està experimentat un canvi… salta a la vista. Com salta a la vista aquest Silence S01 que avui tenim entre les mans. Un scooter 100% elèctric 0 emissions que supera moltes expectatives. I és que dinàmicament funciona com qualsevol scooter normal però sense cap tipus de so ni remorositat, amb unes recuperacions notables i una velocitat màxima de 100 km/hora.

Estèticament, l’S01 té unes línies força convencionals però amb tocs dinàmics i zones amb esferes interessants, amb un seient espaiós i una plataforma plana on poder portar objectes de petites dimensions. A més, els materials són correctes i la pantalla digital ens informa de tots els paràmetres necessaris de la moto.

A nivell de conducció, aquest Silence esgrimeix unes prestacions similars a un scooter de 125 cc. Amb una autonomia de 100 kms, en funció del mode de conducció que triem i el gas que oli donem, accelera de 0 a 100 en 3,8 segons i la càrrega de la bateria es realitza en unes 6 hores podent transportar-la amb el sistema de rodetes incorporades sota seu.

Suau, silenciós, dinàmic i esportiu. Així ens ha semblar pràctic S01, un model replet de detalls com l’enginy de la bateria extraïble amb carretó, la App específica per augmentar la connectivitat i l’espai de càrrega sota el seient en un model 100% elèctric. I està clar que Silence S01 és una opció claríssima per qui vulgui apuntar-se a assentar les bases de la nova mobilitat sostenible en ambients urbans.

Més informació: https://www.silence.eco/ Carrer de Sant Joan Bta. la Salle, 27, 17002 Girona – T. 646 20 77 12

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
AM 94 Motor nou concessionari MG a la província de Girona

AM 94 Motor nou concessionari MG a la província de Girona

A l’abril comença a operar a l’estat espanyol la firma britànica MG, que

Posterior
Entrevista a Jan Andreu, Director General Grup Andreu

Entrevista a Jan Andreu, Director General Grup Andreu

La compra de la unitat productiva d’Opel a Girona i Blanes, a més de la creació

També et pot interessar
Total
0
Share