1. Home
  2. Actualitat
  3. Simeone, actor del nou Ioniq de Hyundai
Simeone, actor del nou Ioniq de Hyundai

Simeone, actor del nou Ioniq de Hyundai

0
0

Hyundai ha confiat en Diego Simeone per al llançament del seu nou model Ioniq. L’entrenador de l’Atlètic de Madrid ha estat escollit per llançar la nova d’aquest model, que està disponible en tres tecnologies: híbrid, elèctric pur i híbrid-endollable, unides per una única filosofia, ‘Driven by e-motion’.

https://www.youtube.com/watch?v=8o4lWxPZMx0

Simeone, en el seu paper d’actor publicitari, ha relatat com s’ha sentit amb aquesta experiència i ha reconegut que “encara que ell sempre parli del partit a partit sempre està pensant en el futur i com aplica qualsevol avenç en el seu treball, i que la competitivitat és el que busca en els nous fitxatges, competitivitat per enfortir el bloc “.

Per Joan Miquel Malagelada, director de Màrqueting de Hyundai, “El Nou Ioniq és la gran aposta de Hyundai per afrontar els reptes de la mobilitat del futur i una important fita en l’estratègia de sostenibilitat de la marca. Per primera vegada es llança al mercat un mateix model amb tres tecnologies: híbrida, elèctrica i plug-in. ”

Pel que fa al fitxatge de Simeone, Malagelada afegeix: “estem molt orgullosos de la col·laboració amb Diego Simeone, que representa perfectament els valors de la nostra marca: lideratge i capacitat de superació. A més de la mateixa manera que l’Ioniq, Simeone és un exemple d’innovació i voluntat de desafiar el que estableix

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *