1. Home
  2. Actualitat
  3. S’inaugura FIRAVO amb un bon ritme de vendes
S’inaugura FIRAVO amb un bon ritme de vendes

S’inaugura FIRAVO amb un bon ritme de vendes

0
0

Avui, divendres 7 d’octubre, s’ha inaugurat la 10a edició de FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, al recinte Firal. La Fira ha estat inaugurada per l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, que, juntament amb altres regidors i membres del consistori municipal han visitat cadascun dels 18 expositors que participen aquest any en la Fira de cotxes d’ocasió més consolidada de les comarques gironines.

dav
dav

Tot i inaugurar-se en divendres, un dia laboral, hi ha hagut un bon ritme de vendes, segons ha comentat algun dels expositors participants, la qual cosa fa preveure un cap de setmana intens. La Fira estarà oberta de 10 a 20h i l’entrada és gratuïta. També disposa de servei de bar i wc.
dav
dav

Tots els vehicles estan revisats i amb garantia i en aquesta edició cada cotxe que es vengui té la primera revisió gratuïta. A més, a l’igual que l’any passat, entre tots els compradors es sortejarà 18 targetes (una per expositor) per poder aparcar gratis durant un any a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres, gentilesa de Fisersa.
dav
dav

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *