1. Home
  2. Actualitat
  3. S’inaugura FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres
S’inaugura FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

S’inaugura FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

0
0

Avui, divendres 6 d’octubre, engega l’11a edició de Firavo. Les portes s’obriran al públic a les 10h i es tancaran el proper diumenge 8 d’octubre a les 20h, tot i que la inauguració oficial serà avui a les 12h amb la presència de l’alcaldessa Marta Felip i el regidor Jordi Masquef, així com tota la comissió organitzativa de la Fira (concessionaris de vehicles i tècnics de l’Ajuntament) que fa que durant 11 anys seguits s’hagi consolidat com una de les fires més importants de l’automòbil a les comarques gironines. La fira es celebra al recinte firal de Figueres, i el diumenge dia 8 coincidirà amb la Fira Adoptàlia que organitza diferentes associacions  per tal de promoure l’adopció de mascotes.

Enguany a Firavo hi participen 14 expositors de Figueres i rodalies que representen a 26 marques oficials. Cada expositor porta entre 15 i 25 vehciles aprox. L’entrada és gratuïta i el visitant hi trobarà ofertes exclusives.

A més, entre tots els compradors es sortejarà 14 targetes d’aparcament (1 per expositor) d’un any gratuït a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres, amb la col·laboració de Fisersa.

L’any passat van visitar la fira 12.000 persones i es varen vendre 205 cotxes amb una facturació de 2.400.000 euros.

Podeu llegir l’article sobre la FIRAVO al següent enllaç:

http://browser.buttonpublish.com/viewer/vdm-girona/1145/sd/article-19

dav
dav

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *