Home Actualitat S’inaugura FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres
S’inaugura FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

S’inaugura FIRAVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

0
0

Avui, divendres 6 d’octubre, engega l’11a edició de Firavo. Les portes s’obriran al públic a les 10h i es tancaran el proper diumenge 8 d’octubre a les 20h, tot i que la inauguració oficial serà avui a les 12h amb la presència de l’alcaldessa Marta Felip i el regidor Jordi Masquef, així com tota la comissió organitzativa de la Fira (concessionaris de vehicles i tècnics de l’Ajuntament) que fa que durant 11 anys seguits s’hagi consolidat com una de les fires més importants de l’automòbil a les comarques gironines. La fira es celebra al recinte firal de Figueres, i el diumenge dia 8 coincidirà amb la Fira Adoptàlia que organitza diferentes associacions  per tal de promoure l’adopció de mascotes.

Enguany a Firavo hi participen 14 expositors de Figueres i rodalies que representen a 26 marques oficials. Cada expositor porta entre 15 i 25 vehciles aprox. L’entrada és gratuïta i el visitant hi trobarà ofertes exclusives.

A més, entre tots els compradors es sortejarà 14 targetes d’aparcament (1 per expositor) d’un any gratuït a qualsevol zona blava de la ciutat de Figueres, amb la col·laboració de Fisersa.

L’any passat van visitar la fira 12.000 persones i es varen vendre 205 cotxes amb una facturació de 2.400.000 euros.

Podeu llegir l’article sobre la FIRAVO al següent enllaç:

http://browser.buttonpublish.com/viewer/vdm-girona/1145/sd/article-19

dav
dav

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *